donderdag 30 juli 2009

Primair Progressief...


Vannochtend belde mijn moeder mij wakker... Ze had de MS-verpleegkundige gesproken..

De MS-verpleegkundige had het volgende te zeggen: We moette ervan uitgaan dat het Primair Progressief is... en moet binnekort naar het VU in Amsterdam, hier schijnt een neuroloog in dienst te zijn die zich in de PP-vorm specialiseert.. en ook erg goed in het lezen van MRI's..


Ik ben er helemaal van ontdaan.. Ik vermoedde het zelf al, maar als dan iemand zoiets zegt die er daadwerkelijk verstand van heeft, komt het toch erg hard aan...

Ik ben nu wel enigsinds rustig, het komt nog niet goed door... Ik ben zó jong, en dan al die vorm moette hebben? Hoe? Hoe kan zoiets nou gebeuren? Bij mij? Ik snap het niet. Het komt niet door.. De dag dat het officieel voor me zal worden is denk ik zodra we naar Amsterdam gaan..

Klein stapeltje lyrica he??


Ik ben erg benieuwt wat de dag me verder brengt.. Ik voel me erg raar. Heb ook meteen Chris gebelt, een lotgenoot...
We willen al heel erg lang samen naar de Griek in Tilburg gaan, maar werd telkens uitgesteld door slecht nieuws, of slechte gebeurtenissen..
En nu hebben we gezegt; We zetten er spoed achter, en moet maandag vrijhouden, want we gaan a.s. maandag grieken! Heb wel die dag om half 12 een echo van de nieren, en we gaan dan lekker in de namiddag eten! Heb er zin in.

''there once was a little girl, who never knew love... until a boy broke her heart..''

1 opmerking:

Arual zei

Wat een klotedag :(

Dat het nog niet helemaal binnen komt is niet zo vreemd, hoop dat je deze dag een beetje rustig bent doorgekomen.

*Sterkte*

Knuffel, Laura (Arual msweb)